polityka prywatności

przetwarzanie i ochrona danych osobowych oraz polityka cookie

Administratorem danych osobowych (w rozumieniu ROZPORZĄDZENIA PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) – zwane dalej RODO ) w odniesieniu do danych osobowych Użytkowników jest firma:

SERVE Irena Derwis-Parczewska
z siedzibą pod adresem:
05-500 Wólka Kozodawska, ul. Szczęśliwa 28
NIP 1230239248


Jakie dane zbieramy?

Dane zbierane automatycznie Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp. Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami za pomocą poczty e-mail, np. imię, nazwisko, adres e-mail, itp. Niektóre ogólne dane o Twojej firmie lub osobie uzyskujemy z ogólnodostępnych źródeł takich jak katalogi firm lub reklamy internetowe.



W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

W żadnym przypadku nie sprzedamy danych o Tobie podmiotom trzecim. Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku. Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie lub obsługi zamówienia/zlecenia. Czasem, jeśli wyrazisz na to zgodę, wykorzystamy je, by przesłać Ci informacje o naszej działalności. W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.



Jak dbamy o bezpieczeństwo Twoich danych?

Dostęp do danych posiada jedynie administrator danych oraz upoważnieni pracownicy. Nośniki, na których dane są przechowywane, są użytkowane i przechowywane w zamkniętych pomieszczeniach i zabezpieczone hasłem dostępu.



Twoje prawa

W każdej chwili masz prawo dostępu do danych o swojej osobie/firmie. Możesz zażądać usunięcia tych danych, ograniczenia ich przetwarzania lub wykorzystywania, możesz je również zaktualizować.
We wszystkich tych sprawach prosimy o kontakt z administratorem danych:

E-mail: info@e-serve.pl

Tel: +48 665 10 10 94



Cookies (ciasteczka)

Cookie to bardzo małe pliki, które strona WWW zapisuje w schowku Twojej przeglądarki, na Twoim komputerze. Dzięki takim plikom można zapamiętać Twoje indywidualne ustawienia, takie jak rozdzielczość ekranu, kolor szaty graficznej jaki sobie wybrałeś, preferencje systemowe itp. Informacje zapisywane przez serwis e-seve.pl do plików cookie nie pozwalają na identyfikację użytkownika. Każdy może zrezygnować z zapisywania plików cookie w swojej przeglądarce, może to jednak spowodować utrudnienia w korzystaniu z portalu.
Obecność i działanie części cookies na naszej witrynie jest związane z korzystaniem z Google Analytics , usługi udostępnianej przez spółkę Google, Inc. (zwanej dalej "Google") służącej do analizy i monitorowania oglądalności/aktywności stron internetowych. Google Analytics korzysta z cookies. Informacje generowane przez cookies na temat korzystania z witryny przez użytkownika (włącznie z jego adresem IP) będą przekazywane Google i przechowywane przez nią na serwerach Google. Informacje o zabezpieczeniu danych przetwarzanych przez Google, znajduje się na stronie: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html
Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli będzie zobowiązana to uczynić na podstawie obowiązujących przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google. Google nie będzie łączyła adresu IP użytkownika z żadnymi innymi danymi będącymi w jej posiadaniu.
Korzystanie z tej witryny oznacza zgodę użytkownika na wykorzystywanie cookies, w tym na potrzeby działania „Google Analytics". Korzystając z tej witryny użytkownik zgadza się na przetwarzanie przez Google danych użytkownika zawartych w cookies w sposób i w celach określonych powyżej.

Poniżej linki do ustawień cookie w najpopularniejszych przeglądarkach internetowych:

MS Internet Explorer
Mozilla Firefox
Chrome
Opera
Safari



Zmiany naszej polityki prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.